6th 1448 Houghton by SAOTA and Antoni Associates

jonnymetbird

SAOTA Architects and Antoni Associates have completed their new project in Johannesburg, South Africa.

The brief was to create a home for an extended Johannesburg family. Situated in Houghton on a gentle slope, the site is surrounded by trees and has views from the upper levels.

The site was split into two separate sites organised around a common entrance and driveway providing access to both houses. The houses have a U-shaped configuration organised around an internal courtyard and allows access to all of the living spaces and the swimming pool. A perforated wall separates the public forecourt from the private spaces..

Have a more detailed look at the property below. Click on an image to open the gallery..

Source: Contemporist

Architects: SAOTA

Interior Design: Antoni Associates

View original post

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s